Eldsbergagränd 7

3:a Östbergahöjden

Äntligen är nu en fräsch, bra planerad lägenhet till salu med bara 3 minuts gångväg till Östbergatorget där det finns livsbutik, restauranger samt spel och tobak, busshållplats mm.

En välkomnande, möblerbar hall med vitmålade väggar samt nytt ljust laminatgolv. Gott om garderober.

Ett modernt IKEA-kök med häll varmluftsugn (2019), spisfläkt, kyl och frys i fullhöjd (Samsung 2017), diskmaskin (Bosch 2017), gott om över samt underskåp. Stor matplats i anslutning.

Ljust, rymligt vardagsrum med gott om stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar samt parkettgolv. Utgång till den inglasade balkongen (kommer att totalrenoveras utav föreningen med start nu i höst).

2 st stora, bra sovrum med vitmålade väggar samt nya, ljusa laminatgolv. Gott om garderober.

Helkaklat badrum (Stambytt 2008) med badkar, tvättställ med spegelskåp, en tvätthörna med arbetsbänk, tvättmaskin (Ariston 2017). Badrumsfönster, klinkergolv.

Separat wc med tvättställ, spegel, vitmålade väggar, klinkergolv.

Lägenheten har mycket bra läge i området med en grön, fin utsikt från balkongen, helt fritt!

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 969. Lägenheten ligger på 1 trappa.. Hiss finns.

Storlek

Boarea 83 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Planlösning

Hall:
En välkomnande, möblerbar entréhall. Vitmålade väggar, ljust laminatgolv.

Badrum:
Helkaklat badrum med badkar, tvättställ med spegelskåp, avdelad tvätthörna med arbetsbord, tvättmaskin. Badrumsfönster, klinkergolv.

Wc:
Separat wc, tvättställ med spegel samt klinkergolv.

Rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar. Parkettgolv. Utgång till en balkongen.

Balkong:
En stor inglasad balkong med grön, fin utsikt. Ligger helt fritt, inget hus bakom! (Balkongen kommer att totalrenoveras utav förening).

Kök/Matplats:
Ett modernt IKEA-kök (2017) med gott om förvaringsmöjligheter. Ny häll med varmluftsugn (2019), spisfläkt, diskmaskin (Ariston 2017), kyl och frys i fullhöjd (Siemens 2017). En bra matplats i anslutning. Stora fönster.

Sovrum 1:
Ett rymligt sovrum med vitmålade väggar, ljust laminatgolv. Fönster mot balkongen.

Sovrum 2:
Ett stort sovrum med vitmålade väggar, garderobsvägg, ljust laminatgolv. Fin utsikt.

Stambytt 2008.

Köket renoverades (2017-2019).

Vi hjälper till med boendekalkyl och bra bankkontakter. Välkommen !

TV- och internetanslutning

Ansluten till kabelnät.
100 / mbit (Ownit) och är inkluderat i månadsavgiften

Uteplats

Stor inglasad balkong (kommer att renoveras utav föreningen med planerad start nu i höst).

Bilplats

Det finns bilplats, men det är separat kö inom föreningen.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 969 i BRF Spinnsidan 2. Pris 1 990 000kr Avgift 5 163kr/mån. Värme, vatten och internet (Ownit bredband 100/Mbit) ingår i avgiften.. Andel i föreningen är: 1.424%.

Bostadsrättsförening

BRF Spinnsidan 2.

Övrigt

I detta lugna och barnvänliga område har du närhet till både grönska, god service och kommunikationer. I närheten finns Årstafältet med bl.a. drivingrange, spelplan för rugby samt stora grönområden att promenera i. Hundrastgård mm. Det finns ett flertal förskolor och skolor inom några minuters gångavstånd. Precis utanför huset har du busshållplatsen som kan ta dig till Liljeholmen (Den röda T-banelinjen) samt även till Gullmarsplan (Den gröna T-banelinjen). Lika nära har du till den lokala pizzerian, livsbutik, restauranger, spel och tobak mm. Ett mycket omtyckt och trevligt område för alla åldrar att trivas i.

Utgångspris innebär att priset som anges i bostadsannonsen är ett startpris som både kan öka eller minska. Om flera spekulanter anmäler intresse kan dock budgivning förekomma och priset blir högre.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt enligt lag, vilket innebär att säljaren själv kan välja om bostaden skall säljas, till vem och till vilket pris.

För att kunna lämna bud måster köparna varit på visning och tagit del av all informationen och anmält sig på spekulantlistan.

Köparen måste vara klar med banken = lånelöfte, finansieringen av köpet för att kunna kunna skriva kontrakt.

Vi hjälper till med bra bankkontakter. VÄLKOMMEN !
HitCounter