Funderar du på att sälja i år eller under kommande år?

Fri värdering!
 

Vi hjälper till med råd och tips redan nu vad ni bör tänka på i en försäljning. Reavinstberäkning, lösen av lån, eventuellt överbyggnadslån. Vi har bra bankkontakter.

Vi förbereder sedan försäljningen genom att gå igenom tillsammans husets/bostadsrättens alla fördelar från tak till golv. Sedan sammanställer vi alla fakta i ett snyggt färg- prospekt med hjälp av vår Proffsfotograf.

Fördelen med dessa tidiga insatser är att vi kan starta er försäljning omgående med VIP visningar. Ni tappar ingen tid, ni är ute på marknaden omgående när ni har hittat ert nya boende.

Tjänsten ingår i vårt mäklararvode tills vi säljer ert hus eller bostadsrätt, fram till dess är det gratis. 
 

Hur går det till nu?
 

Ring oss på 08-646 57 00 / 070 718 84 28 eller fyll i formuläret nedan. Vi kommer hem till i er i lugn och ro över en kopp kaffe och ser över ert boende.

Vi lyssnar på era idéer och försäljningen och berättar sedan vad vi kan erbjuda. Detta gör vi gratis utan några förpliktelser från er. 

 

Vi finns i Sätra Centrum
 

Vi är ett familjeägt företag med 20-års erfarenhet av hus och bostads- rättsförsäljningar i Söderort. Vi finns i marknaden och det innebär att vi har ett stort spekulantregister av tänkbara bra köpare i alla  prisklasser när du skall sälja ditt hus eller bostadsrätt. Det kan räcka med en VIP visning för att hitta rätt köpare. 


Mäklarkvalité - vad är det?
 

För oss betyder det en personlig kontakt och att vi är ärliga och nog- granna. Både säljare och köpare ska känna omtanke, förtroende och trygghet i hela sälj- och köp processen.

Att sälja ett hus eller bostadsrätt är kanske det största ekonomiska beslut som en privatperson fattar. Vi marknadsför ert hus/bostadsrätt i alla dagstidningar efter önskan. Vi presentera ert hus/bostadsrätt på Hemnet. Blocket. Booli. Hitta hem. Vi jobbar med proffsfotograf, styling om man önskar det och snygga 12-20 sidors färgprospekt. Vi finns med personligen och hjälper till med råd och tips från första kontakten, vid visningar och till avslutet på banken. Vi har ett utmärkt samarbete med alla banker i Söderort.

Vi säljer i områdena Sätra, Mälarhöjden, älvsjö, Fruängen, Bredäng, Skärholmen, Vårberg, Vårby och i hela övriga Söderort. Fritidshus säljer vi i Mälardalen. Vi har också inlett ett samarbete med PEAB för försäljning av nyproduktion av fastigheter.