Tre Källors väg 9, Plan 1

2:a Eriksberg / Hallunda

Ring för visning!

En välplanerad toppfräsch lägenhet. Bara att flytta in!

En välkomnande, möblerbar hall med avhängningsplats samt bra med garderober.

Ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Toppfräscht kök med matplats i anslutning.

Stor inglasag balkong i soligt läge.

Helkaklat badrum (2015) med badkar, tvättställ med spegelskåp, handuksvärmare, wc, badrumsfönster. Klinkergolv.

Ett rymligt sovrum med fint parkettgolv.

I Brf Tre källor finns det tillgång till både festlokal, gym, solarium, bastu, pool samt en gästlägenhet.

Gå gärna in på www.trekallor.se för bilder samt mera info om föreningen.

Närhet till ICA-Maxi, skola/förskola samt E4:an.

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 228. Byggår 1991-1992, Våningsplan 1 av 3.. Hiss finns.

Storlek

2 rum och kök, varav 1 sovrum.. Boarea 52 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 1991-1992. Uppvärmning: Fjärrvärme.

Planlösning

Hall:
En möblerbar hall med garderober. Ljusa väggar samt parkettgolv.

Badrum:
Ett stort ljust helkaklat badrum (2015). Wc, badkar, handukstork. Tvättställ samt spegelskåp med infällda spotlights. Ett extra badrumsskåp. Mörkt klinkergolv. Badrumsfönster.

Kök:
Ett toppfräscht kök (2015) med kyl/frys (Samsung), spishäll med integrerad varmluftsugn (Electrolux). diskmaskin (Electrolux). Vitt kakel bakom köksbänk. Parkettgolv. Matplats i anslutning med plats för ca 4 pers. Utgång till den inglasade balkongen.

Vardagsrum:
Ett öppet vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Ljust tapetserade väggar samt parkettgolv.

Balkong:
Stor inglasad balkong med trätrall. Ligger insynsskyddat.

Sovrum:
Ett stort sovrum med plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Ljust målade väggar med en blå fondvägg. Garderob. Parkettgolv.

TV- och internetanslutning

Kabel-TV levereras av ComHem, direkt i uttaget finns grundutbudet för TV. Tre Källor är uppdaterade med senaste antenuttaget.
Alla lägenheter har via Bredbandsbolaget tillgång till bredband "100Mbit/sek" och IP-telefoni för 150:-/månad. Kostnaden debiteras via månadsavgiften.

Telefonabonnemanget ingår, endast samtalskostnader debiteras den boende. Du ringer gratis till alla som ringer med IP-telefoni inom Sverige!

Uteplats

Inglasad balkong

Bilplats

Garageplats. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö.
Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Förrådet finns på samma plan som lägenheten. Inom Tre Källor finns fem toppmoderna tvättstugor belägna på Skarpbrunnavägen 9-13 och 19 samt på Tre Källors väg 9-19. I Tre Källor har du som medlem tillgång till privat pool & Bastu (hyra). Det finns gästlägenhet, festlokal, gym och solarium för Tre Källors medlemmar.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 228 i HSB BRF Tre Källor i Norsborg. Pris 1 690 000kr Utgångspris. Avgift 4 596kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, kabel tv och Bredband samt IP-telefoni ingår i avgiften!. Överlåtelseavgift om 1 163kr. Betalas av: Köpare. Pantsättningsavgift om 465kr. Andel i föreningen är: 0.22171%. Andel av årsavgiften är: 0.22171%. Säljaren har lån som löses i samband med försäljningen..

Energideklaration

Energiprestanda 132kWh/m² år.

Bostadsrättsförening

HSB BRF Tre Källor i Norsborg. Allmänt om föreningen: Brf Tre Källor har en studie- och fritidskommitté. Dom anordnar vår och höststäddagar. Den mycket populära "Tre Källors dag" anordnads på sensommaren. Det finns en festlokal, gym, solarium och en gästlägenhet. Det finns pool med bastu som du kan hyra under 2 timmar till en årskostnad utav 900 kr eller 500 kr för ett halvår (debiteras via avgiften). Vissa kvällar ordnas även pubverksamhet för Tre Källors medlemmar, där det bjuder in till temakvällar och ibland trubadurkvällar.. Övrigt: För mer detaljerad information kan vi varmt rekomendera Tre Källors hemsida www.trekallor.se.

Gårdsplats/innergård

Trevlig innergård med lekplats.

Övrigt

I de båda centrumen i Norsborg och Hallunda finns livsmedelsaffärer, restauranger, butiker och torghandel med färska råvaror. Hallunda Centrum med T-bana, affärer, vårdcentral, banker, osv. Medborgarkontoret med kommunal informationsservice finns i Hallunda centrum. Friidrottsanläggning för fotboll, ishockey och badminton, tennis. Se mer på Botkyrkas hemsida www.botkyrka.se
Fina naturområden, nära till Mälaren med båt/ bad och fin strandpromenad.

In till Stockholms Centrum tar det ca. 20 min. med bil och (ca. 30 min) med T- banan. Skärholmen C med Kungens Kurva ligger bara ca. 5-7 min med bil, är ett av Nordens största köpcentrum.

Utgångspris innebär att priset som anges i bostadsannonsen är ett startpris som både kan öka eller minska. Om flera spekulanter anmäler intresse kan dock budgivning förekomma och priset blir högre.

OBS! Säljaren har alltid fri prövningsrätt enligt lag, vilket innebär att säljaren själv kan välja om bostaden skall säljas, till vem och till vilket pris.

För att kunna lämna bud måster köparna varit på visning och tagit del av all informationen och anmält sig på spekulantlistan.

Det är också viktigt att man som spekulant anger/framför till mäklaren sina egna krav för att köpa bostadsrätten innan man läger sitt bud, så att säljaren har möjlighet att ta ställning till dessa.

Köparen måste vara klar med BANKEN=LÅNELÖFTE, finansieringen av köpet för att kunna kunna skriva kontrakt.

Vi hjälper till med bra bankkontakter.

VÄLKOMMEN !
HitCounter