Trädesvägen 2, 7 tr.

2:a Hallunda

Accepterat pris!

En välkomnande möblerbar entréhall med integrerade garderober.

Ljust, hemtrevligt kök med matplats i anslutning.

Stor balkong, ligger högst upp i huset med milsvid utsikt.

Ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp.

Stort sovrum med garderobsvägg.

En lägenhet med stor potential!

Stort förråd på samma plan som lägenheten.

Ligger ett stenkast från Hallunda Centrum!

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 191. Byggår 1970, Hiss finns.

Storlek

Boarea 58.5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 1970. En omfattande renovering av fasaderna mm genomfördes under senare delen av 1990-talet.
Hissarna byttes ut 2008.. Uppvärmning: Fjärrvärme.

Planlösning

Entréhall:
En stor, välkomnande entréhall med gott om plats för möblemang. Tapetserade väggar samt plastmatta. Integrerade garderober. Säkerhetsdörr.

Kök:
Ett ljust och hemtrevligt kök med goda förvaringsmöjligheter. Kyl/frys, spis, ugn, fläktkåpa samt vita köksskåp. Vitt kakel bakom köksbänk. Matplats i anslutning med plats för ca. 4 personer. Målade väggar samt plastgolv. Utgång till den stora balkongen som ligger högt och fritt högst upp i huset med milsvid utsikt!

Vardagsrum:
Ett rymligt vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Fin utsikt. Tapetserade väggar samt laminatgolv.

Badrum:
Ett delvist kaklat badrum med badkar, wc, vädringsfönster, tvättställ, spegel samt tvättmaskin. Våtrumsmatta.

Sovrum:
Ett stort sovrum med gott om plats för möblemang. Ljusa väggar samt plastgolv. Goda förvaringsmöjligheter med garderobsvägg.

Förråd:
Ett stort samt ett lite mindre förråd ligger i anslutning till lägenheten.

TV- och internetanslutning

ComHem.
Bredbandsbolaget.

Uteplats

Balkong med markis och plastmatta.

Bilplats

218 st P-platser. 87 st garageplatser.

Övriga utrymmen

Tvättstuga, motionslokal, bastu samt föreningslokal.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 191 i Brf HSB Trädet. Pris 1 895 000kr Accepterat pris. Avgift 3 900kr/mån. Kabel-Tv, värme samt vatten ingår i avgiften..

Bostadsrättsförening

Brf HSB Trädet. I föreningan finns 384st lägenheter Allmänt om föreningen: Föreningen är mycket aktiv med sina medlemmar och anordnar många aktiviteter så som tex resor till Ullared, Kolmården mm.
För mer information om Brf Trädet och dess historik, gå till hemsidan: www.hsb.se/sodertorn/tradet/brf-tradet
Brf Trädet bildades 1977 och har gatuadresserna Trädesvägen och Vickervägen i Norsborg. Föreningen har 384 lägenheter, 87 garage och 218 p-platser.
Föreningen består av åtta bostadshus och fyra komplementhus innehållande tvättstugor, föreningslokaler mm. Husen är byggda i början av 1970-talet. En omfattande renovering av fasaderna mm genomfördes under senare delen av 1990-talet. Hissarna byttes ut 2008.
Trots de omfattande renoveringsprojekten är föreningens ekonomi mycket god. Årsavgiften för lägenheterna ligger i nivå med övriga föreningars avgifter i detta område.
Brf Trädet är anslutet till Comhems kabel-TV samt Bredbandsbolagets internet och telefonitjänst..

Övrigt

Nära till Hallunda Centrum, kommunikationer ( ca. 3 min. gångväg ) Härliga närliggande grönområden mot Mälaren. Brunna IP finns både inomhushall för ishockey, skridskor, 2 st fotbollsplaner. Det finns även inomhusanläggning för både badminton och tennis och fotboll samt ishockey.

In till Stockholms Centrum tar det ca. 15 min med bil och ca. 30 min med T-bana. Skärholmens Centrum med Kungens Kurva ligger bara ca. 5-7 min med bil och är ett av Nordens största köpcentrum.

Ett omtyckt område för alla åldrar att trivas i.

Accepterat pris innebär att priset som anges i bostadsannonsen ligger på en nivå som säljaren är villig att acceptera som slutpris. Om flera bud finns kan dock budgivning förekomma och priset blir högre! Säljaren och mäklaren kommer gemensamt fram till nivån på det accepterade priset som även ligger inom ramen för mäklarens värdering av bostaden.

Fri prövningsrätt för säljaren vilket innebär att säljaren har rätt att själv välja om bostaden ska säljas, till vem och till vilket pris.

För att kunna lämna bud måste köparna varit på visningen och tagit del av all informationen och anmält sig på spekulantlistan.

Köparen måste vara klar med banken=lånelöfte, finansieringen av köpet för att kunna skriva kontrakt.

Vi hjälper till med bra bankkontakter. Välkommen !
HitCounter