Gräsholmsvägen 50, Plan 9

3:a Gavellägenhet

Ring för visning!
En ljus gavellägenhet som ligger högst upp i huset med milsvid utsikt! Det är sol i lägenheten från att den går upp till att solen går ner.

Delvis öppen planlösning mellan kök och vardagsrum.

En välkomnande, möblerbar hall med stort förråd intill.

Helkakalat badrum med tvättpelare, badkar, tvättställ med spegelskåp samt klinkergolv. Vädringsfönster.

Hela lägenheten är nymålad 2019.

En ljus fräsch lägenhet, bara att flytta in!

Typ

Bostadsrättslägenhet, lgh.nr 28. Byggår 2005/2006, Våningsplan 9 av 9.. Hiss finns.

Storlek

3 rum och kök, varav 2 sovrum.. Boarea 71.5 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Byggnad

Byggnadsår: 2005/2006. Uppvärmning: Fjärrvärme.

Planlösning

Entréhall:
En ljus, möblerbar entréhall med vitt målade väggar, avhängningsplats samt parkettgolv. Ett stort förråd i anslutning.

Kök:
Ett hemtrevligt kök i vinkel med spishäll, ugn samt diskmaskin. Kyl och frys i fullhöjd. Gott om förvaringsmöjligheter. Köksbänkar med vitt kakel bakom. Parkettgolv. Fönster över diskho.

Vardagsrum:
Ett öppet och ljust vardagsrum med stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Vitt målade väggar samt parkettgolv. Utgång till balkongen som ligger högt och fritt på högsta våningen med milsvidsutsikt över stora grönområden.

Badrum:
Ett vitt helkaklat badrum med wc, badkar, handfat med spegelskåp över. Tvättpelare med tvättmaskin samt torktumlare. Vädringsfönster, handuksvärmare samt klinkergolv.

Mellanhall:
Stor garderobsvägg, parkettgolv.

Sovrum 1:
Det lite mindre sovrummet med fönster mot balkong, parkettgolv.

Sovrum 2:
Ett ljust sovrum med målade väggar samt parkettgolv Intilliggande förråd/klädkammare (går att göra om till arbetsrum vid behov). Garderob.

TV- och internetanslutning

Ansluten till kabelnät. Leverantör: Com Hem.
Bredband. Leverantör: Com Hem. Finns även inkoppling via nätverksuttag till öppet nät med valmöjlighet mellan flera operatörer. Fiber indraget i fastigheterna men nätverkskabel upp till lägenheterna.

Uteplats

Balkong, läge väster. Ligger högt och fritt.

Bilplats

Parkeringsplats. Går att hyra. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Övriga utrymmen

Det finns vindsförråd (ligger på samma plan), cykelförråd, tvättstuga.

Ekonomi, månadsavgift

Lägenhetsnummer 28 i HSB BRF Ekholmen. Pris 1 995 000kr Utgångspris. Avgift 5 428kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och el. Överlåtelseavgift om 1 163kr. Betalas av: Köpare. Pantsättningsavgift om 465kr. Andel i föreningen är: 1.00655%. Säljaren har lån som löses i samband med försäljningen..

Energideklaration

Energiprestanda 134kWh/m² år.

Bostadsrättsförening

HSB BRF Ekholmen. I föreningan finns 102st lägenheter Allmänt om föreningen: Gemensamma tvättstugor i port 46 och 48. Postfack finns i entrén.. Övrigt: Övrigt: Föreningen debiterar köparen 2,5% av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift. Föreningen debiterar köparen 1% av prisbasbeloppet i pantsättningsavgift. Köparen av lägenheten löser medlemskap i HSB Stockholm, andelen kostar ca 700 kr/deposition per person + för medsökande 500kr samt en årlig avgift på ca 250 kr..

Övrigt

Nära till Skärholmens Centrum med T-bana (ca 6 min gångväg).Till Stockholm C med T-bana tar det ca 20 till 25 min. Det finns kringbussar i Skärholmens C till Huddinge, Skarpnäck mm.
Skärholmens Centrum/Kungens Kurva med Nordens största affärscentrum.
Vid Kungens Kurva finns Europas största IKEA och Nordens Största Filmcentrum vid Heron City. Simhall, skolor, förskolor, motionsslinga i närheten vid Skärholmens Centrum. Idrottshallar /idrottsplatser, ishockey/friidrottshall, nytt ridhus i Sätra (ca 5 min m bil).

Till Mälaren ( ca 10 min gångväg) där det finns Skärholmens gård, båthamn, fint bad och en trevlig strandpromenad i naturskyddad skog.


Utgångspris innebär att priset som anges i bostadsannonsen är ett startpris som både kan öka eller minska. Om flera spekulanter anmäler intresse kan dock budgivning förekomma och priset blir högre.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt enligt lag, vilket innebär att säljaren själv kan välja om bostaden skall säljas, till vem och till vilket pris.

För att kunna lämna bud måste köparna ha varit på visning och tagit del av all information om bostaden och anmält sig på spekulantlistan.

Det är också viktigt att man som spekulant anger/framför till mäklaren sina egna krav för att köpa bostadsrätten innan man lägger sitt bud, så att säljaren har möjlighet att ta ställning till dessa.

Köparen måste vara klar med banken = lånelöfte, finansieringen av köpet, för att kunna skriva kontrakt.

Vi hjälper till med bra bankkontakter. VÄLKOMMEN !
HitCounter