Om oss

Tomas Mäklarbyrå

Mäklarföretaget i Sätra med 30-års erfarenhet av försäljning av Villor/Parhus/ Kedje/ Radhus och bostadsrätter i Sätra/Bredäng/Skärholmen /Vårberg/ Fruängen / Segeltorp/Älvsjö och Mälarhöjden.

Vi har byggt upp ett stort spekulantregister på tänkbara köpare i alla prisklasser som vi kan bearbeta direkt vid en försäljning.

Vi har bott i Sätra sedan 1972 och har upplevt hur omgivningarna har vuxit ut från nästan landsbyggd till en stark närförort till Stockholm. Här finns alla möjligheter med skolor, stora affärs - och nöjescentrum, idrottsanläggningar, nytt ridhus och framför allt Mälaren med en marina för båtar, flera bad och en härlig natur med strandpromenader.Vi som mäklare tycker att det är viktigt att kunna framhålla dessa fördelar vid en försäljning.

Det är med stort nöje vi rekommenderar människor att köpa hus eller bostadsrätter i området.
 

Genuin mäklarkvalité
 

För oss betyder det en personlig kontakt och att vi är ärliga och noggranna. Både säljare och köpare ska känna omtanke, förtroende och trygghet i hela sälj- och köp processen. Att köpa och sälja ett hus eller bostadsrätt är kanske det största ekonomiska beslut som en privatperson fattar, därför är det viktigt att både säljare och köpare ska känna sig lugna och trygga.

Du kommer inte att möte nya ansikten vid varje nytt tillfälle. Vi finns med personligen och hjälper till med råd och tips från första kontakten, vid visningar och till avslutet på banken.

Vi har ett utmärkt samarbete med alla banker i Söderort och värderar alla typer av fastigheter villor/hus och bostadsrätter åt Handelsbanken. SEB.  Nordea och  Föreningssparbanken.

 Fritidshus säljer vi i Mälardalen. 

Vi har också inlett ett samarbete med PEAB för försäljning av nyproduktion av fastigheter.